Начало | ЧНУ "Питагор" | Учебна дейност | ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ В „ПИТАГОР“ 2018 г.

Лятно училище в ЧНУ "Питагор" 2018 г.

Лятно училище в ЧНУ Питагор 2018 г.

През лятото и на тази учебна година ЧНУ „Питагор" ще отвори врати за лятното училище за деца във възрастова група от подготвителна група до 4 клас.

Лятното училище продължава от 4 юни до 13 юли в часовете от 9:00 до 16:30 ч. Децата могат да бъдат водени в училище между 8:00 и 9:00 ч., където ще бъдат посрещнати от дежурен учител. Взимането на децата е между 16:30 и 17:30 ч.
От понеделник до четвъртък заниманията се провеждат в училище, а всеки петък има организирана екскурзия или излет.
Дневната програма е разделена на два блока – сутрешен и следобеден. Денят започва със сутрешна ведрина и закуска – плод. Между 9:00 и 12:30 ч. децата имат учебни занимания по български език, четене, английски език и математика. Времето за обяд и отдих е един час, след което идва време за следобедния блок занимания, които се провеждат под формата на ателиета по интереси. Ателиетата, включени в програмата ни за това лято, са: „Приказки и драматизации на български език", „Приказки и драматизации на английски език", "Приложни дейности", „Арт работилница", „Информационни технологии", „Забавна математика", „Млад изследовател" и „Архитектурна работилница" (В партньорство с „Детска архитектурна работилница" ). След 15:00 ч. идва време за следобедна закуска, организирани игри на двора, музикални занимания или импровизирана кинопрожекция в училище.
Записването за лятното училище е за седмица, като заявка за включване в групата се подава до 12:00 ч. в петък на предходната седмица. Седмичната такса е 165 лева и включва учебно-възпитателен процес, храна на база междинна сутрешна закуска, обяд и следобедна закуска и екскурзия в петък.

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Начало | ЧНУ "Питагор" | Учебна дейност | ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ В „ПИТАГОР“ 2018 г.