Начало | Е-вестник | Спорт | ПОРЕДЕН УСПЕХ ЗА БАСКЕТБОЛА НА ПЧМГ

ПОРЕДЕН УСПЕХ ЗА БАСКЕТБОЛА НА ПЧМГ

Баскетболистите на ПЧМГ за пореден път доказаха, че са номер едно в община „Красно село“  и спечелиха много купи и медали на провелите се ученически игри в салона на 34 ОУ. Нашите ученици успяха да спечелят призови места във всички участващи възрасти като се пребориха с над 10 училища от района.

Юношите на ПЧМГ (11-12 клас) нямаха никаква конкуренция и с разгромни победи станаха шампиони на общината. Водени от капитана си Йордан Тошев(12 кл.), те победиха убедително своите съперници с голяма разлика в точките. С добра игра се отличиха Дани Ватков (12 кл.) и Теодор Кацаров (11 кл.)

По оспорван беше финалът при момчетата 8-10 клас,но ПЧМГ с отличната игра на своя капитан Александър Даскалов (10 кл.) съумяха да спечелят първото място. Много добре на игрището се представиха Богдан Иванов (8 кл.) и Явор Мишев (8 кл.)

При момчетата 5-7 клас, въпреки усилията на капитана Боян Соколов (7б кл.), спечелихме сребърните медали-второ място.

Поздравления заслужават и момичетата от 8-10 клас и от 5-7 клас,съответно втори и трети в своите възрасти.Отличиха се Елена (10 кл.) и Анна (8 кл.) Симеонови от по-големите, а при малките добре играха Никол Папазова (7кл.), Катрин Николова (7 кл.) и Яна Костова (6кл.)

Ръководството на ПЧМГ и техният треньор, Нестор Маринов, благодарят на своите състезатели за успешното представяне и им пожелават още много победи в предстоящите мачове!

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Начало | Е-вестник | Спорт | ПОРЕДЕН УСПЕХ ЗА БАСКЕТБОЛА НА ПЧМГ