Начало | Е-вестник | Успешните Ние | Г-жа Боряна Марина

Г-жа Боряна Марина

Градация – силна дума изпълнена с респект, уважение и признателност. Това е точната дума за г-жа Боряна Марина, инженер по образование, но учител по сърце.

 

Г-жа Марина, завършила Математическата гимназия в София, а по-късно и Техническия университет, е перфектния пример за един принципен човек. Малко след завършването й е предложена работа като учител по Информационни технологии. Година по-късно тя осъзнава, че това е професията и получава педагогическа правоспособност. Оказва се, че именно информатиката е нейното призвание, което по-късно доказва и в рамките на предмета ДТИ. Г-жа Марина продължава образованието си в Софийския университет, но преценява, че то и е недостатъчно и се квалифицира в Техническия университет.

Леко преминаващите часове останали в миналото, по простата причина, че в днешно време децата са по-информирани. Програмиралият на няколко езика преподавател не се отказва, а продължава да гради и себе си, и учениците си. Уважение можем да изпитваме към учителят с две висши образования, който винаги си поставя все по-високи цели.

Ерик Велковски, 8 кл.

 

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Начало | Е-вестник | Успешните Ние | Г-жа Боряна Марина