Начало | Поверителност

Политика за поверителност на личните данни

Този уебсайт www.parvamatematicheska.com се управлява съвместно от „Първа частна математическа гимназия” ООД, ЕИК: 204529583 и ЧНУ „Питагор“ ООД, ЕИК 204529647. Училищата отдават голямо значение на защитата на личните данни и се задължават да съблюдават законовите разпоредби за защита на данните. Целта на настоящата политика е да бъдете информирани какви лични данни бихме събрали за вас, с каква цел, срок и какви са вашите права.

Училищата и защитата на личните ви данни

Училищата спазват най-високи нива на поверителност на личните данни. Настоящата Политика за защита на личните данни се прилага за личните данни, които събираме чрез Сайта, както и при предоставяне на услугите ни. 

Каква информация събираме

Възможно е да събираме лични данни за вас, когато използвате Сайта ни или изберете нашите услуги. В повечето случаи самите вие ни предоставяте тази информация, избирайки и съгласявайки се да ни изпратите информация за себе си, а в други случаи ние изискваме личните ви данни, за да спазим законово задължение, за сключване на договор или за да защитим наш законен или Ваш личен интерес. В зависимост от услугите, които ползвате, може да събираме и обработваме следната информация за вас:

Име, ЕГН, данни по лична карта, адрес, дата на раждане, образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност, данни за здравословно състояние, телефонен номер за контакт, електронен адрес, снимков материал и др.

Как използваме и споделяме информацията ви

Ние обработваме личните данни, които събираме с цел:

По отношение на онлайн форми на Сайта: преглеждаме обратна връзка за оценка на дейността ни, разследваме всички оплаквания, свързани със Сайта и го администрираме; отговаряме на ваши запитвания или друга кореспонденция.

По отношение на услугите, предоставяни в самото училище: обучение, провеждане на състезания, видеозапис с цел вашата защита и предоставяне на по-качествени услуги и ниво на образование.

Училищата използват трети страни за подпомагане на определени дейности или при изпълнение на законово задължение, а именно: НАП, НОИ, охранителни фирми, счетоводни кантори, хостинг и поддръжка на уебсайта и комуникации. В някои случаи тези трети страни в тази сфера на работа могат да получат вашите данни. Училищата обаче винаги ще контролират и ще подсигурят най-висока сигурност на данните ви. 

Неразделна част от настоящата Политика за защита на личните данни е Политиката на Първа частна математическа гимназия ООД и ЧНУ Питагор ООД относно използването на видеосистеми. За повече информация натиснете тук.

Предоставянето на лични данни в някои случаи е задължително, за да спазим наши законови изисквания и непредоставянето на личните данни би могло да доведе до отказ от предоставяне на услугата ни.

Употреба на бисквитки на Сайта

Училищата не събират или обработва лични данни чрез функционалните бисквитки.

Докога съхраняваме информацията ви

Ние съхраняваме цялата информация, която сме събрали за вас, до срока на предоставяната услуга или в предвидените срокове в действащото законодателство.

Сигурност

Училищата вземат мерки за защита на личните ви данни от случайна загуба и нерегламентиран достъп, употреба, промяна или оповестяване. Налице са политики и процедури, предназначени да предпазят информацията от загуба, злоупотреба и неправомерно разкриване. Освен това вземаме допълнителни мерки за информационна сигурност, включително контрол на достъпа, строга физическа защита и надеждни практики за събиране, съхранение и обработка на информацията.

Прехвърляне между държави

Трансферът, съхранението и обработката на лични данни, събрани чрез Сайта е обезпечен с подходящи технически средства. Училищата няма да прехвърлят данните ви извън рамките на ЕИПУчилищата може да предоставят вашите лични данни на трети страни, които ще обработят данните съобразно инструкциите и под отговорността на училищата или съгласно закон.

Достъп, корекции и оттегляне

По всяко време можете да поискате от Училищата да ви предоставят информация за личните данни, които са събрани и съхраняват за вас. Можете също така да изискате Училищата да коригират, изтрият или актуализират такива лични данни.

Можете по всяко време да оттеглите съгласието си за събиране, съхраняване и използване на Вашите лични данни спрямо Училищата.

Информираме ви, че по настоящото законодателство имате право и на жалба за начина, по който се обработват данните ви до надзорния орган Комисия за защита на личните данни, София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2 или www.cpdp.bg.

Част от правата ви като изтриване на данните или възразяване срещу обработването, могат да бъдат ограничени от действащото законодателство.

Промени в настоящата Политика за защита на личните данни

Тази процедура за защита на лична информация може да бъде променяна във времето. Такива промени ще влязат в сила незабавно след тяхното оповестяване. Редовното преглеждане на тази страница ви гарантира, че винаги ще сте наясно каква информация събираме, как и за какви цели Училищата я използват и при какви обстоятелства (ако настъпят такива) ще я споделяме с други страни.

Ако имате въпроси по отношение защитата на данните, можете да се обърнете към Училищата и нашето Длъжностно лице по защита на данните:

гр. София, бул. „Ген. М. Д. Скобелев“ № 58

Имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Тел: 02 971 33 00

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Начало | Поверителност