Начало | Е-вестник | Успешните Ние

Петък 13

На  13.03.2015г се проведе заключителният  етап от научно- изследователски проект we SPOT за петите класове „Рециклираме – мислим в ЗЕЛЕНО”.

Прочети още...

Г-жа Боряна Марина

Градация – силна дума изпълнена с респект, уважение и признателност. Това е точната дума за г-жа Боряна Марина, инженер по образование, но учител по сърце.

Прочети още...

Винаги там

Кое е общото между повечето проекти, в които сте имали за задача за изпълнение през последните няколко години и възможността да отидете в Space Camp Turkey? Между сертификатите, които получаваме за свършената работа и годишната кампания за рециклиране? 

Прочети още...

Бранимира Хаджиева

Разбрахме, че госпожа Хаджиева също не винаги е била учителка, затова я попитахме какво е работила преди да започне да преподава. Тя сподели, че е била технически сътрудник в един офис, сдружение на началните учители.

Прочети още...

Пътят към успеха

Днес научихме за успеха на Габриела Георгиева, ученичка от випуск 2012 на ПЧМГ. След успешното завършване на нашето училище тя продължи своето образование в престижния университет Queen Mary, гр. Лондон, Великобритания.

Прочети още...

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Начало | Е-вестник | Успешните Ние