Начало | Курсове | Компютърни науки | Нашият екип

Нашият екип

Курсовете се водят от екип от специалисти:

 

Марин Шаламанов - снимкаМарин Шаламанов

По душа математик, но в момента се занимава с програмиране, научна работа, бизнес, преподаване, роботика. Лауреат на EUCYS и Intel ISEF, най-големите съответно европейски и световни научни конкурси. Като ученик се състезава в областта на роботиката като член на небезизвестния отбор KASAPIN40, с който стана трикратен шампион на България и спечели четвърто място в Европа. Като състезател по математика е участвал в международни състезания в Индия и Непал.

 

Мира - снимкаМирослава Николова

Интересите ѝ са в областта на графичния дизайн, уеб дизайна, визуалното програмиране, използване на иновативни интерактивни методи на обучение и различни онлайн инструменти, които да подпомагат процеса на преподаване. Участвала в триседмична динамична програма за професионално развитие „Обучение за обещаващи лидери в образованието” в Ню Йорк, финансирана от фондация „Америка за България“, както и в множество научно-изследователски проекти като партньор на екипа на ФМИ, СУ „Св, Кл. Охридски“. Успешен ръководител на проекти, класирани на Националната олимпиада по информационни технологии.

Анелия - снимкаАнелия Парушева

Завършила спец. „Математика и информатика“ в СУ „Св. Кл. Охридски“, преминала през активна преподавателска дейност в 55 СОУ, гр. София и участвала в разработката на нормативни образователни документи, свързани с обучението по информатика. Работила през последните години като програмист на игри, сега отново се връща към любимата си работа с млади хора.

 

Диана - снимкаДиана Петрова

Занимава се с подготовка на ученици за участия в олимпиади по информатика и информационни технологии. Ръководител е на ученици с призови места в тези олимпиади. Участва в различни проекти, свързани с образованието. Има присъдена награда от МОН и РИО София-град за принос към столичното образование като учител по информатика и ИТ.

 

Николина - снимкаНиколина Николова

Специалист в областта на методиката на обучение по информатика и информационни технологии, с интереси към различни съвременни методи и техники за преподаване. Заедно с екип от ФМИ, СУ „Св. Кл. Охридски“ участва в множество международни изследователски проекти в тази област. Носител е на наградата на Президента на Република България „Джон Атанасов“ в категория „Ученици и техните учители“. 

 

Мария – снимкаМария Стойнова

Завършила специалност Информатика в СУ „Св. Кл. Охридски“, от 20 години работи като програмист. Участвала е в разработването на системата за издаване на личи карти при смяната на документите за самоличност в България. Притежава многогодишен опит в разработването на финансов софтуер. В момента е част от проект за създаване на софтуер за астро фотография. Присъедини се към екипа с желание да сподели опита си с всички питащи млади програмисти.

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.