Начало | Новини | Пореден успех на ПЧМГ на състезание по физика!

Новини

Пореден успех на ПЧМГ на състезание по физика!

От 25-ти до 27-ми ноември в гр. Велинград се проведе есенното национално състезание по физика.

В него участваха повече от 300 ученици от цялата страна, които бяха разделени в шест възрастови групи, според изучавания от тях материал. Нашето училище бе представено от пет ученици, трима от които се завърнаха с високи отличия! Техните имена са:

  1. Владимира Иринчева – Трето място и бронзов медал във възрастова група 9-ти клас. Резултатът на Владимира бе само с 1 точка по-нисък от максималния възможен! Това е пореден медал за Владимира от състезания по физика и астрономия и ние всички сме сигурни, че тя ще продължи да постига подобни успехи и в следващите години!

  2. Васил Николов – Трето място и бронзов медал във възрастова група 8-ми клас. Успехът на Васил не бе изненада за никого, защото той е един от най-сериозните и старателни участници в школата по физика, която се провежда в нашето училище. Сигурни сме, че усилията му ще дадат още много подобни резултати в бъдеще!

  3. Радостин Хажимарков – Втора награда във възрастова група 7-ми клас. Без никакво съмнение Радостин има огромен потенциал за развитие в областите физика и астрономия, като това бе само първият му сериозен успех!

Не можем да не споменем и представянето на другите двама участници в групата за 7-ми клас: Борислав Кирилов и Йосиф Маринов. Показаните от тях резултати също са много добри, макар и да не получиха награди. Всъщност Борислав не е сред наградените поради грешка в оценяването на една от задачите. Реалният му резултат би трябвало да му отреди втора награда, каквато получи Радостин! За съжаление, регламентът на състезанието не допуска предявяване на контестации и резултатите от проверката са окончателни. Въпреки това ние сме убедени, че в следващите състезания Борислав и Йосиф ще покажат потенциала си в още по-пълна степен и ще бъдат сред наградените ученици!

Да честитим победата на нашите ученици и да им пожелаем още по-големи успехи в бъдеще!

 

  • uspeh-nagradi-na-sastezanie-po-fizika-velingrad-2016-galeria_1

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Начало | Новини | Пореден успех на ПЧМГ на състезание по физика!