Начало | Новини | Лятно училище в ЧНУ "Питагор" 2018 г.

Новини

Лятно училище в ЧНУ "Питагор" 2018 г.

Лятно училище в ЧНУ Питагор 2018 г.

През лятото и на тази учебна година ЧНУ „Питагор" ще отвори врати за лятното училище за деца във възрастова група от подготвителна група до 4 клас.

Лятното училище продължава от 4 юни до 13 юли в часовете от 9:00 до 16:30 ч. Децата могат да бъдат водени в училище между 8:00 и 9:00 ч., където ще бъдат посрещнати от дежурен учител. Взимането на децата е между 16:30 и 17:30 ч.
От понеделник до четвъртък заниманията се провеждат в училище, а всеки петък има организирана екскурзия или излет.
Дневната програма е разделена на два блока – сутрешен и следобеден. Денят започва със сутрешна ведрина и закуска – плод. Между 9:00 и 12:30 ч. децата имат учебни занимания по български език, четене, английски език и математика. Времето за обяд и отдих е един час, след което идва време за следобедния блок занимания, които се провеждат под формата на ателиета по интереси. Ателиетата, включени в програмата ни за това лято, са: „Приказки и драматизации на български език", „Приказки и драматизации на английски език", "Приложни дейности", „Арт работилница", „Информационни технологии", „Забавна математика", „Млад изследовател" и „Архитектурна работилница" (В партньорство с „Детска архитектурна работилница" ). След 15:00 ч. идва време за следобедна закуска, организирани игри на двора, музикални занимания или импровизирана кинопрожекция в училище.
Записването за лятното училище е за седмица, като заявка за включване в групата се подава до 12:00 ч. в петък на предходната седмица. Седмичната такса е 165 лева и включва учебно-възпитателен процес, храна на база междинна сутрешна закуска, обяд и следобедна закуска и екскурзия в петък.

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Начало | Новини | Лятно училище в ЧНУ "Питагор" 2018 г.