Новини

Ученици на ПЧМГ с призови места на Националния кръг от състезанието "Лингвистично кенгуру"

За поредна година учениците от ПЧМГ печелят призови места на Националния кръг от състезанието Лингвистично кенгуру (английски език), провел се на 10 юни в гр. София. Във възрастова група 5-6 клас трима ученици постигнаха второ място и това са двамата петокласници Мартин Стойнев и Калоян Павлов, както и шестокласничката Анна Бъчварова. Носители на награда за трето място са петокласниците Виктор Георгиев, Борис Ханджиев и Део Дамянов, както и шестокласниците Елена Барутева и Гео Калфов. Останалите 10 участници от нашето училище са на четвърто място в тази възрастова група, тъй като само един верен отговор не им е достигнал, за да влязат в призовата тройка.

Поздравяваме учениците за отличното представяне и им желаем още много бъдещи успехи, които те несъмнено ще постигнат благодарение на своите качества, мотивация и интереси към изучаването на английски език, както и с помощта на своите преподаватели от ПЧМГ!

 

  • uchenici-na-pchmg-prizovi-mesta-lingvistichno-kenguru-gallery_1
  • uchenici-na-pchmg-prizovi-mesta-lingvistichno-kenguru-gallery_2

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Лого - ESET ENJOY SAFER TECHNOLOGY

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.