Новини

Лятно училище в ЧНУ „Питагор“: С игри и забавления – към знания и умения 2019 г.

ЧНУ „Питагор“ отваря врати за традиционното си лятно училище за ученици от подготвителен до четвърти клас.

В рамките на месец и половина, от началото на юни до средата на юли, децата ще учат и ще се забавляват едновременно.

Лятното ни училище е не просто занималня, а място за цветно, увлекателно, различно преживяване на ваканционните дни. Програмата ни е богата, разнообразна и в хармония с интересите на децата и съчетава учебни занимания с игри, танци, спорт и дейности на открито.

Денят при нас започва в 8:30 часа и завършва в 16:30 часа. Сутрин ще има часове, базирани на предметно знание, а следобед – ателиета и творчески работилници. Всички занимания, които планираме за децата, са ориентирани не просто към придобиване на информация, а и към изграждане на житейски компетентности, дефинирани като ключово важни „умения на 21 век“ – креативност, критично мислене, сътрудничество, изследователски подход, емоционална интелигентност, социални взаимоотношения, комуникационни умения. Нашите деца опознават литературата, математиката, природните и социалните науки, изкуствата, английския език, спортуват, общуват, творят и се забавляват. Посещения в музеи, галерии, кино и театър също са част от програмата на Лятното училище. Следете нашата фейсбук страница за описания на ателиетата и творческите работилници.

Записването за Лятното училище е седмично, като заявка се подава предходната седмица. Седмичната такса от 200 лева включва обучителен процес, храна на база междинна сутрешна закуска, обяд и следобедна закуска и различните мероприятия. За повече информация и за записване: тел. 029713300.  

За още информация относно програмата на лятното училище, може да прочетете тук!


Очакваме ви!

Лого - Международна награда на херцога на Единбург. One World Foundation LogoЕразъм+ Европейска програма за образование, обучение, младеж и спорт 2014-2020 г.Cambridge English Language Assessment preparation centre.

Лого - ESET ENJOY SAFER TECHNOLOGY

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.
02/ 971 33 00;
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.