Поздравления за нашите отличници Гео, Сара, Милен и Илия, които днес са на първа страница на вестник “24 часа”!

С огромно вълнение и гордост ви споделяме, че четирима от нашите ученици събраха над 10 кг медали. Гео, Милен, Сара и Илия са имената, които свързваме с това постижение. За всички тях математика не е просто предмет в училище, а наука, за която говорят с огромен интерес. Това страстно обяснение важи и за другите предмети като физика и астрономия. Тази любов към науките ги кара да искат да се развиват неуморно, но и затова прекараното време в учене се отплаща с големите успехи.

Мария Бозаджийска – директор на ПЧМГ споделя, че зад постиженията на учениците стои спокойната творческа атмосфера и квалифицираните учители, които позволяват на учениците да разгърнат пълния си потенциал във всяко ново начинание.

Именно заради това четиримата са избрали училището заради индивидуалния подход към всеки и невероятните учители – създатели на победители, а обучението и надграждането на знанията сбъдва мечтите им. Така комбинацията от амбицията за успехи на ученици, близката им връзка с техните преподаватели, дисциплина и базата, която нашето училище предоставя, се превръщат в успехите, за които може да прочетете още повече в статията на вестник 24 часа.

Четирима шампиони от Първа частна математическа гимназия събраха над 10 кг медали (24chasa.bg)

Пътят на успеха: историите на нашите четирима победители, които с труд, постоянство и интерес към науката завоюваха множество златни медали. Вижте повече във видеото от статията на вестник “24 часа”.

 

 

Училище за шампиони – вижте децата, за които математиката е вселена. (youtube.com)