В периода 27-30.12.2019 г. в Токио, Япония се проведе финала на математическото състезание WIMO (World International Mathematical Olympiad ( www.worldimo.org ), в което взеха участие Сара Илиева (VI-ти в клас) и Мартина Илиева (III-ти б клас) . В състезанието взеха участие ученици от 11 държави – Тайланд, Малайзия, Филипините, Австралия, Индонезия, Хонг Конг, България, Украйна и т.н.
 
До участие в този финал се допускат само златните медалисти от TIMO 2019 (Thailand International Mathematical Olympiad) и HKIMO 2019 (Hong Kong International Mathematical Olympiad) , поради което финалът е известен като Суперфинал на шампионите. Сара Илиева и Мартина Илиева са златни медалисти от финала TIMO 2019, която се проведе през април 2019 г. в Тайланд. На същото състезание Сара Илиева спечели и шампионската купа (абсолютно първо място в световната класация) във възрастова група V – ти клас.
 

По време на състезанието Сара и Мартина трябваше да решат в рамките на 120 минути 30 задачи на английски език от 5 области на математиката (алгебра, теория на числата, логическо мислене, комбинаторика и геометрия). Двете се представиха достойно и спечелиха златни медали в съответните възрастови групи, в които се състезаваха.